Thailand

31/1
Här har vi äventyr! Det regnar kan man tänka så vi sitter just nu och chillar på hotellet med havet framför oss och de unga tu kan inte riktigt bestämma sig vad som ska hända härnäst.
Efter många vändor blev det dock en båt söderut från kho Lanta till kho kradan. I förrgår hyrde vi moppar och for till östra sidan ön till ”sea gypsys” ställe och lanta old town, det efter att vi bytt hotell för första gången. På vägen dit hittade vi stället vi nu bor på. De har inte varit så serviceminded men på detta ställe kändes det bra. Rum med extrasäng 1300 bat inklusive frukost. Igår innan regnet for vi till södra delen av ön och plötsligt slutar min moppe att ge gnista till motorn och den självdör :( Vi är bland thailändsk muslimsk icke engelsktalande folk. Vad göra?? Som tur var fanns ett hotell i närheten och vi ställde moppen där och tog en taxi till uthyrarstället och fick en ny (men fick betala en dyr taxi). Men alla är hela och vid hälsa!! På kvällen kom det stora regnet. Fastnade i en liten bar på stranden men  fick till slut bita i hop och dygnsur kom jag  till de andra. Men det är varmt och vi har det bra! Vi firade Emmelie med ljus på thailändsk pannkaka den 29 och har sett sååååå mycket. Det är många Svenskar här och de vet att vi kan betala så
Thailändarns jobbar på att skörta upp oss. Särskilt när en ” mamma falang” står där med stora plånkan!
Ta hand om snön och bär redigt upp det svenska samhället :-)